Slovenščina v osnovni šoli – načrtovanje pouka in didaktične strategije

Objavljamo prosta vpisna mesta za izobraževalni program Slovenščina v osnovni šoli – načrtovanje pouka in didaktične strategije.

V tem občutljivem času, ko so učitelji ob rednem vzgojno-izobraževalnem delu soočeni s številnimi prilagoditvami izvajanja pouka, so jasno zastavljeni učni cilji in opredeljeni minimalni standardi znanja še toliko bolj pomembni. Zavedamo se, da so učitelji zelo obremenjeni, zato bi jim bili radi pri skupnem načrtovanju in usklajevanju operativnih ciljev in vsebin pouka slovenščine v osnovni šoli v oporo, skupaj pa bomo pripravili tudi enoten učni načrt za pouk slovenščine v osnovni šoli.

Pri plačilu kotizacije (150,00 €) lahko učitelji, ki so zaposleni za nedoločen čas, koristijo dobroimetje na t. i. »učiteljevi kartici« (Carta del Docente), za učitelje z zaposlitvijo za določen čas (suplente) je izobraževalni program brezplačen.

Na spletni strani www.slori.org so objavljene osnovne informacije o programu in prijavnica. Izpolnjene prijavnice pošljite na naslov info@slori.org do petka, 30. 10. 2020.

Povežite se z nami

Bodite vedno v stiku z nami - naročite se na e-novice Slovenskega raziskovalnega inštituta.

vpiši se